Loopbaantests | Carrière | Computable.nl

Loopbaantests

Test je persoonlijke kwaliteiten

De Computable loopbaantests kunnen je helpen meer inzicht te krijgen in je kwaliteiten en ambities. Naast oriënterende, carrière-tests voor starters op de arbeidsmarkt, vind je hier ook praktijkgerichte tests voor ict'ers en niet-ict'ers met al de nodige werkervaring.

Je kunt alle tests in je eigen tempo maken en altijd terug om een antwoord te wijzigen. Belangrijk is geen gewenste antwoorden te geven, maar de antwoorden te kiezen die bij jou passen. Na het laatste antwoord wordt je score berekend. De score wordt weergegeven in een staafdiagram met daarbij uitleg over de resultaten.
 
Zoals alle online tests zijn ook de hier aangeboden tests moeilijk te toetsen op aspecten als validiteit en betrouwbaarheid. Bovendien moet een online test het doen zonder interpretatie en uitleg van deskundigen. De tests pretenderen dan ook geenszins een volledig of betrouwbaar beeld van iemands persoonlijke kwaliteiten te schetsen. Ze geven hooguit een indicatie over bepaalde persoonskenmerken.
 
Het spreekt voor zich dat de uitslagen persoonlijk zijn en slechts aangeven hoe je zelf denkt op de gemeten kwaliteiten te scoren. Aan de antwoorden zijn dan ook geen rechten te ontlenen. Lees ook de algemene disclaimer.
 

Test je persoonlijke kwaliteiten

Nog niet zeker welke baan bij jou past? Overweeg je een carrière in de ict? Of als je al in de ict werkt, zit je wel op de juiste koers? Via 16 loopbaantests voor starters en profs helpt Computable je op weg.
Doe de carrièretests

Check je salaris!

Wat hoor je te verdienen in jouw functie? Bereken een bruto gemiddeld salaris op basis van je leeftijd, opleidingsniveau, functie en branche.
Check je salaris
>