Managed hosting door True

Computable AwardsNomineren

Nomineren Digital Leadership & Diversity Award


Computable gaat in samenwerking met RightBrains op zoek naar personen en bedrijven in het digitale werkveld die actief bezig zijn om diversiteit op de werkvloer te stimuleren. Deze award wordt op 31 oktober 2017 uitgereikt tijdens de Computable Awards 2017. De genomineerden en winnaar worden volledig door een jury bepaald.

Waarom deze prijs? De digitale revolutie beïnvloedt in snel tempo organisaties en de manier waarop ze nu en straks geleid worden. De komende jaren van digitale transformatie gaan niet over technologie, maar over mensen, behendigheid, het experimenteren en doorbreken van oude patronen. De dagen van command-and-control, winner-takes-it-all leiderschap zijn voorbij. Met technologische verandering ervaren we een diepgaande verandering in de manier waarop we dingen doen, de manier waarop we samenwerken en de manier waarop we communiceren. De leiders van de digitale wereld moeten een omgeving creëren voor samenwerking, waar talent de vrijheid heeft om te experimenteren en te delen en waar diversiteit wordt opgenomen in de cultuur van een organisatie, om zodoende innovatie te stimuleren en de beste talenten aan te trekken.

RightBrains and Computable nodigen u uit om uw favoriete digitale leider te nomineren die diversiteit heeft geïntegreerd in zijn manier van denken voor succes en innovatie binnen zijn organisatie. Nominaties kunnen worden ingediend tot 1 september 2017. De top 5 zal daarna in september worden geïnterviewd. De jury bepaalt vervolgens wie de Digital Leadership & Diversity award wint.

De vijf genomineerden worden op 31 oktober onthuld tijdens het 'CIAO in One Day' evenement van RightBrains. De winnaar van de Digital Leadership & Diversity Award wordt diezelfde dag bekendgemaakt tijdens het gala-diner van de Computable Awards.

De jury bestaat uit: Sander Hulsman, hoofdredacteur Computable; Geke Rosier, Oprichter RightBrains; Kay Formanek, CEO Diversity & Performance; Melvin Tsoe Nij, oprichter Young Global People; en (onder voorbehoud) Anouk Vos, beveiligingsspecialist en oprichtster van Revnext.

Naam van de digitale leider *
Waarom wordt deze digitale leider genomineerd? (max. 150 woorden) *
Beschrijf de onderscheidende waarden en gedragingen van deze digitale leider. Beschrijf hoe deze digitale leider een goede balans laat zien tussen zowel mannelijke als vrouwelijke leiderschapskenmerken. (max. 150 woorden)
Geef een voorbeeld hoe deze digitale leider een groot verschil heeft gemaakt in het stimuleren van diversiteit in het team dat verantwoordelijk is voor de digitale transformatie en technologie. (max. 150 woorden)
Benoem enkele KPI's van deze digitale leider (groei van omzet, marge, innovatie in relatie tot groei, d.w.z. aantal vrouwen in digitale technologie, hoeveelheid aan multicultureel talent, etc.) (max. 150 woorden)


Wat zijn de contactgegevens van de genomineerde?

Naam *
E-mailadres *
Telefoon *


Het kan zijn dat de redactie nog vragen heeft. Waar kunnen wij je bereiken?

Naam *
E-mailadres *
Telefoon *

NB: Deze gegevens worden enkel gebruikt om contact op te nemen in geval van vragen. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.