Managed hosting door True
Partners 2016
Partners 2015
Gold
ExactKPN
Silver
HaselhoffQNH ConsultingRed HatBPM CompanyF-Secure Chess iX Sentia  Global Knowledge NetworkSogetiLeasewebFortinetNeomaxSplit~VisionProgressConclusionZetacomMendix
Social Media
OrdinaIsenseNS
Tafel
Salesforce.comCoöperatie VGZRedSocksFox-ITRAVE-cruitmentSamsungSltnHPHippoIreckonUHogeschool van Arnhem en NijmegenEttuIprofsBelastingdienstLogicalis SMCCiscoKronosSSC-ICT HaaglandenPostNLHet InlichtingenbureauPinkRoccadeIBMMiscoSNS BankCGIABN-AmroVascoAnwbInfotheek groepRijkswaterstaat

Computable AwardsNomineren

Nomineren Computable Awards 2016


Computable reikt in november 2016 voor het elfde jaar op rij de Computable Awards uit. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Draag je favoriete persoon of ict-organisatie voor, aan de hand van een project dat je in de laatste twaalf maanden is opgevallen. Het kan daarbij gaan om projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest.

Uit de partijen die worden voorgedragen selecteert een onafhankelijke, vijfkoppige vakjury voor elke award vijf genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in november ontvangt.

Het aantal keren dat een partij wordt voorgedragen voor een nominatie speelt geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel.