Managed hosting door True

Computable AwardsDigital Leadership & Diversity Award

Nomineren Digital Leadership & Diversity Award


RightBrains

Computable gaat in samenwerking met RightBrains op zoek naar managers en bedrijven in het digitale werkveld die actief bezig zijn om diversiteit op de werkvloer te stimuleren. Deze award wordt op 31 oktober 2017 uitgereikt tijdens de Computable Awards 2017. De genomineerden en winnaar worden volledig door een jury bepaald.

Waarom deze award? De digitale revolutie heeft een enorme impact op de manier waarop organisaties worden bestuurd, nu én in de toekomst. De komende jaren van digitale transformatie gaan niet meer over technologie maar over mensen, aanpassingsvermogen, experimenteren en het doorbreken van oude denkpatronen. De dagen van 'command-and-control', 'winner-takes-all' leiderschap zijn voorbij. De snelheid waarop nieuwe technologieën op ons afkomen bepalen steeds meer de manier waarop we samenwerken en met elkaar communiceren. De leiders van deze digitale wereld zullen een omgeving moeten creëren en faciliteren waar talent de vrijheid krijgt te innoveren, samen te werken en open te communiceren. Een omgeving waar diversiteit onderdeel is van de cultuur en men toptalent weet aan te trekken en te behouden. RightBrains en Computable nodigen u uit uw favoriete digitale leider te nomineren. Een leider die diversiteit heeft geïntegreerd in de cultuur en de manier van denken van het bedrijf met als doel om succes en innovatie te stimuleren in zijn of haar organisatie. Nominaties kunnen worden ingediend tot 1 september 2017. De top 5 zal daarna in september worden geïnterviewd. De jury bepaalt vervolgens wie de Digital Leadership & Diversity Award wint. De vijf genomineerden worden op 31 oktober bekend gemaakt tijdens het RightBrains-event CIAO in One Day. De winnaar van de Digital Leadership & Diversity Award wordt diezelfde dag bekendgemaakt tijdens het gala-diner van de Computable Awards 2017.
De jury bestaat uit: Sander Hulsman, hoofdredacteur Computable; Geke Rosier, oprichter RightBrains; Kay Formanek, CEO Diversity & Performance en Melvin Tsoe Nij, oprichter Young Global People.

Naam van de digitale leider *
Waarom wordt deze digitale leider genomineerd? Geef aan welke rol(len) hij of zij vervult in de organisatie, gerelateerd aan digitalisering en technologie. (max. 150 woorden) *
Beschrijf de onderscheidende waarden en gedragingen van deze digitale leider. Wat maakt hem of haar speciaal als leider? Beschrijf hoe deze digitale leider een goede balans laat zien tussen zowel masculiene als feminiene vaardigheden. (max. 150 woorden)
Geef een voorbeeld hoe deze digitale leider het verschil heeft gemaakt op het gebied van ('gender') diversiteit in het team dat digitale transformatie en technologie leidt. (max. 150 woorden)
Benoem enkele KPI's van deze digitale leider hoe diversiteit heeft geleid tot groei in omzet, winst en innovatie in relatie tot bijvoorbeeld het aantal vrouwen in digitale technologie, aantal multicultureel talent, etc (max. 150 woorden)


Wat zijn de contactgegevens van de genomineerde?

Naam *
E-mailadres *
Telefoon *


Het kan zijn dat de redactie nog vragen heeft. Waar kunnen wij je bereiken?

Naam *
E-mailadres *
Telefoon *

NB: Deze gegevens worden enkel gebruikt om contact op te nemen in geval van vragen. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.