Managed hosting door True

Computable AwardsNomineren

Extra

Digital Leadership & Diversity Award (i.s.m. RightBrains)


Computable helpt RightBrains met de zoektocht naar managers in het digitale werkveld die actief bezig zijn om diversiteit op de werkvloer te stimuleren. Deze award wordt begin oktober 2018 uitgereikt tijdens het evenement 'CIAO in one day'. De genomineerden en winnaar worden volledig door een jury bepaald.

Waarom deze award? De digitale revolutie heeft een enorme impact op de manier waarop organisaties worden bestuurd, nu én in de toekomst. De komende jaren van digitale transformatie gaan niet meer over technologie maar over mensen, aanpassingsvermogen, experimenteren en het doorbreken van oude denkpatronen. De dagen van 'command-and-control', 'winner-takes-all' leiderschap zijn voorbij. De snelheid waarop nieuwe technologieën op ons afkomen bepalen steeds meer de manier waarop we samenwerken en met elkaar communiceren. De leiders van deze digitale wereld zullen een omgeving moeten creëren en faciliteren waar talent de vrijheid krijgt te innoveren, samen te werken en open te communiceren. Een omgeving waar diversiteit onderdeel is van de cultuur en men toptalent weet aan te trekken en te behouden.

RightBrains en Computable nodigen u uit uw favoriete digitale leider te nomineren. Een leider die diversiteit heeft geïntegreerd in de cultuur en de manier van denken van het bedrijf met als doel om succes en innovatie te stimuleren in zijn of haar organisatie. Een jury bepaalt wie er genomineerd worden en wie de Digital Leadership & Diversity Award wint.


Noem hier je favoriet. Graag horen wij niet alleen wie of wat volgens jou een award verdient, maar ook waarom.Naam van het project, persoon of organisatie *
Algemene beschrijving van het project, persoon of organisatie (nog 200 woorden) *
Toelichting (nog 100 woorden)
Sterke punten (nog 100 woorden)
Zwakke punten (nog 100 woorden)


Wat zijn de contactgegevens van de genomineerde?

Naam *
E-mailadres *
Telefoon *


Het kan zijn dat de redactie nog vragen heeft. Waar kunnen wij je bereiken?

Naam *
E-mailadres *
Telefoon *

NB: Deze gegevens worden enkel gebruikt om contact op te nemen in geval van vragen. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.