Stem op je favorieten voor de Computable Awards!


Computable reikt 3 november 2015 voor de tiende keer de Computable Awards uit. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Uit de partijen die zijn voorgedragen heeft de onafhankelijke vakjury voor elke award vijf genomineerden geselecteerd. Het aantal keren dat een partij werd voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in november ontvangt.

Om het stemproces eerlijk te laten verlopen vragen wij je om je gegevens in onderstaand formulier in te vullen.

Uiteraard worden deze gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. Na een check op je gegevens (authenticiteit en uniciteit) ontvang je per e-mail een unieke url om eenmalig te stemmen. Je kunt je stem uitbrengen tot en met 12 oktober 2015.

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam
Dhr Mevr.
Werkzaam bij E-mail
Ik wil dagelijks per e-mail de gratis Computable-nieuwsbrief ontvangen
Ik wil drie keer per week de gratis Whitepaper-nieuwsbrief ontvangen
Ik wil informatie ontvangen over relevante activiteiten en producten van Computable.
Ik wil informatie ontvangen over relevante activiteiten en producten van door de uitgever van Computable geselecteerde derden.


 

Twitter
Isense  Ordina
Sponsored by