Managed hosting door True

Computable AwardsStemmen

Stem op je favorieten voor de Computable Awards 2016


 

Computable Awards 2016

Op dinsdag 1 november 2016 worden tijdens een sfeervolle en spannende avond de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland voor de elfde keer toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Uit de partijen die zijn voorgedragen heeft de onafhankelijke vakjury voor elke award een aantal genomineerden geselecteerd. Bij de projectcategorieën zijn dat er vijf, bij de overige categorieën tien. Alleen de categorie ict-infrastructuurleveranciers heeft elf nominaties, doordat een joint venture tussen Vodafone en Ziggo nog niet voor het eind van het jaar gerealiseerd is en ze los van elkaar genomineerd zijn.

Het aantal keren dat een partij werd voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in november ontvangt.

Om het stemproces eerlijk te laten verlopen vragen wij je om je gegevens in onderstaand formulier in te vullen.

Uiteraard worden deze gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. Na een check op je gegevens (authenticiteit en uniciteit) ontvang je per e-mail een unieke url om eenmalig te stemmen. Je kunt je stem uitbrengen tot 10 oktober 2016.


Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Geslacht *
Man    Vrouw
Werkzaam bij *

   Ik wil dagelijks per e-mail de gratis Computable-nieuwsbrief ontvangen
   Ik wil drie keer per week de gratis Computable Whitepaper-nieuwsbrief ontvangen
   Ik wil informatie ontvangen over relevante activiteiten en producten van Computable
   Ik wil informatie ontvangen over relevante activiteiten en producten van geselecteerde derden