ENGLISH

Stem op uw favorieten voor de Computable Awards 2018!

 


Computable reikt op dinsdag 30 oktober 2018 voor de dertiende keer op rij de Computable Awards uit, de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers én de vakjury in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Uit de partijen die zijn voorgedragen heeft de onafhankelijke vakjury voor elke award een lijst met genomineerden geselecteerd. Het aantal keren dat een partij is voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel. Lezers en bezoekers van Computable.nl kunnen van 5 juli tot en met 7 oktober 2018 eenmaal per categorie hun stem uitbrengen. Deze stemmen tellen voor 50% mee in de einduitslag, de professionele vakjury bepaalt de resterende 50%. Bij de Computable Award voor "Partnerproject van het Jaar" zijn de genomineerden aangewezen voor de redactie van Computable. De winnaar wordt echter voor 100% bepaald door het publiek.

Om het stemproces eerlijk te laten verlopen vragen wij u om uw gegevens in onderstaand formulier in te vullen.

Uiteraard worden deze gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. Na een check op uw gegevens (authenticiteit en uniciteit) ontvangt u per e-mail een unieke stemlink om eenmalig te stemmen. U kunt uw stem uitbrengen tot en met 7 oktober 2018.Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Geslacht *
Man    Vrouw
Werkzaam bij *

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de ICT-markt en de laatste updates ontvangen over de Computable Awards 2018? Meld je dan hieronder aan voor de Computable-nieuwsbrief!

   Ik wil dagelijks per e-mail de gratis Computable-nieuwsbrief ontvangen
   Ik wil drie keer per week de gratis Computable Whitepaper-nieuwsbrief ontvangen
   Ik wil wekelijks de gratis Computable Career Update ontvangen met ICT-arbeidsmarktnieuws en actuele ICT-vacatures
   Ik wil graag - indien ik aan de voorwaarden voldoe - in aanmerking komen voor een gratis abonnement op Computable Magazine
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.