Computable NEXT: Startup Pitch Battle


Tijdens het SecurITy Festival van HP op 14 november 2018 houdt Computable NEXT een pitch battle voor vijf security-startups. De winnaar van deze pitch battle wint een exposure pack met daarin o.a. een exclusief netwerk-dinner met HP Gold Partners op woensdagavond 14 november, een lunch-sessie tijdens het SecurITy Festival met een HP Chief Technologist, social media-uitingen via HP en Computable, opname in mailings naar alle deelnemers aan SecurITy Festival en een media pack van Computable t.w.v. 10.000 euro met daarin online display, native advertising/sponsored content en newsletter promotions.

Om deel te nemen aan de Computable NEXT: Startup Pitch Battle dienen security-startups zich aan te melden. Zij moeten zich richten op één van de volgende aspecten van cybersecurity:Naam bedrijf *
Hoe verbetert de oplossing de beveiliging van klanten?* (max. 10 woorden)
Value proposition *
Beschrijf de tastbare resultaten en voordelen die potentiële klanten kunnen behalen met jullie oplossing en hoe dit anders/beter is dan andere oplossingen (max. 200 woorden).
Schaalbaarheid *
Omschrijf hoe gemakkelijk oplossing toe te passen en te schalen is (max. 200 woorden)?
Oplossing *
Benoem functies, voordelen, gebruiksgemak, interoperabiliteit van product/technologie. Hoe belangrijk is het probleem dat wordt opgelost en hoe (max. 200 woorden)?
Zijn er externe sponsoren (inhoudelijk of financieel) betrokken bij de startup en zo ja, wie zijn dit en wat is hun rol (max. 100 woorden)? *
Naam *
E-mailadres *
Telefoon *
Aantal medewerkers *
Jaar oprichting *

Cookies